IrisZorg doet mee met Week van de Jeugdzorg

Geplaatst op: 03 november 2014
IrisZorg doet al jaren mee aan de Week van de Jeugdzorg, dit jaar van 15 t/m 21 november. Zo kunnen professionals tijdens deze week stagelopen bij Vince (Opvang en Begeleid Wonen voor dak- en thuisloze jongeren in Nijmegen) en onze Jeugdkliniek in Tiel. Dit jaar is de week extra bijzonder omdat het Jongerenteam Apeldoorn is genomineerd voor de Gelderse JeugdZorgaward.
Stage lopen
Professionals zijn van harte welkom tijdens de Week van de Jeugdzorg voor een bestuurlijke stage bij Vince in Nijmegen en de Jeugdkliniek in Tiel.
 
Vince biedt opvang en begeleiding aan 34 jongeren van 16 tot 23 jaar uit de regio Nijmegen. De jongeren zijn verdeeld over drie afdelingen: nachtopvang, crisisopvang  en wonen met begeleiding dag & nacht.  
 
Onze Jeugdkliniek in Tiel biedt hulp aan jongeren tussen 12 en 23 jaar. De jeugdkliniek behandelt jongeren met een alcohol- en/of drugsverslaving in verschillende gradaties, maar blinkt uit door de goede resultaten op het gebied van behandeling van GHB-verslaving en verslaving aan social media, gamen en gokken. De kliniek is bestemd voor jongeren uit het hele land.
 
Deelnemers van de stage krijgen een beeld van de dagstructuur van de jongeren, informatie over de doelgroep, het behandelprogramma de trainingen en  activiteiten, resultaten, enz.

Aanmelden voor de stages in Vince en de Jeugdkliniek is nog mogelijk. Ook buiten de Week van de Jeugdzorg bent u van harte welkom!
 
Jongerenteam Apeldoorn genomineerd voor Gelderse Jeugdzorgaward
Op 29 oktober werd bekend dat medewerkers van het Jongerenteam Apeldoorn officieel zijn genomineerd voor de Gelderse Jeugdzorgaward. Een enorme opsteker voor de medewerkers die zijn aangedragen voor de award door de jongeren zelf. Tijdens de week van de jeugdzorg op 15 november horen Metin Yavuz, Shavig Joubid en Marco Betman of ze hebben gewonnen. 
.
 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.