Geslaagde housewarming Lelystad

Geplaatst op: 04 november 2014
Wethouder Sparreboom en directeur Ottenschot openen nieuwe speeltuin
Donderdagmiddag 30 oktober is ons nieuwe pand in Lelystad onder grote belangstelling officieel geopend. Gezien de tijd waarin IrisZorg zich momenteel bevindt, is er voor gekozen om een kleinschalige housewarming te houden. Dit om toch iedereen te bedanken die de afgelopen jaren meegewerkt heeft aan de totstandkoming van een mooie, nieuwe locatie voor onze cliënten in Lelystad.

Rondleiding

Onder de bezoekers waren veel bewoners, buurtbewoners, nieuwsgierige collega’s, netwerkpartners en politici. Rond 16.00 uur werden diverse groepen geïnteresseerden door het nieuwe pand geleid. Nieuwsgierig hoe het pand er van binnen uit ziet? Bekijk dan hieronder een filmpje gemaakt door de Filmschool.

Cadeau

Om 17.00 uur was het officiële gedeelte van de housewarming. Bernadette Ottenschot (directeur regio Noord) bedankte diverse mensen die meegewerkt hebben aan de totstandkoming van het pand. Namens IrisZorg ontvingen medewerkers en bewoners een tafeltennistafel. Buurman Johan vertelde over hoe hij het gehele traject heeft ervaren en dat hij er positief op terugkijkt. Vanuit de buurtbeheergroep hebben buurtbewoners meegedacht over onder andere de inrichting van de buitenruimte. Namens de buurt ontvingen de bewoners een mooie perenboom.
Tot slot gaf wethouder Janneke Sparreboom aan onder de indruk te zijn van het pand van IrisZorg en de goede contacten met de buurt. Namens de gemeente ontvingen de bewoners een cheque ter waarde van €250 om een volleybalnet te kopen.

Opening

Na de toespraken volgde de openingshandeling: het openen van de speeltuin voor de kinderen uit de Crisisopvang en uit de omliggende wijk. Samen met de wethouder en enkele kinderen opende Bernadette Ottenschot het nieuwe speeltuintje.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.