Crisisopvang Deventer opgeknapt door Stichting Eigenbouw

Geplaatst op: 04 november 2014
Woonkamer in Crisisopvang IrisZorg Deventer mooi opgeknapt dankzij stichting Eigenbouw
Onze Crisisopvang in Deventer is op 30 oktober opgeknapt door het team van Stichting Eigen Bouw, een woningbouwvereniging in Deventer. Eigenbouw bestaat dit jaar 100 jaar en wilde dit jubileum o.a. vieren door iets te doen voor een instelling in Deventer. Dat werd de Crisisopvang.

Manager Wendy Bokhove: “We zijn ontzettend blij. Onze Crisisopvang is bedoeld voor alleenstaande mensen en gezinnen die tijdelijk geen woonruimte hebben. De woonkamer is geverfd en we hebben nieuwe meubels gekregen. Het is heel gezellig geworden. Verder is er bijvoorbeeld een fijne speelkamer gemaakt voor de kinderen, en er is een slaapkamer opnieuw geverfd en ingericht. Fantastisch dat iedereen zich zo heeft ingezet. Dit is voor onze cliënten heel waardevol!”

Op de Facebookpagina van Stichting Present Deventer (zij hebben Eigenbouw aan IrisZorg gekoppeld) staan foto's van 30 oktober. Jojanneke Voorthuis (woningstylist Stijl voor Thuis) heeft geholpen met het maken van een plan voor elke kamer. Iedereen die heeft meegewerkt heel erg bedankt!  
 

 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.