Sanadome omarmt project Stadsbijen

Geplaatst op: 09 oktober 2014
Bij het Sanadome in Nijmegen zijn afgelopen dinsdagmiddag (7 oktober) de eerste bijenkasten officieel geopend. Sanadome omarmt het project Stadsbijen. Zij is het eerste Nijmeegse bedrijf dat het project sponsort.
De ‘kruisbestuiving’ van zorg voor de bijen én zorg voor mensen past uitstekend bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dat Sanadome ver doorvoert in haar bedrijfsvoering. De executive chef van Sanadome, Albert van Rheede, gaat de honing uit de streek verwerken in zijn gerechten. Vanaf nu komt de honing van zo’n 100 meter van zijn keuken!

Mede dankzij de sponsoring door Sanadome staan er nu in totaal twaalf kasten van Stadsbijen in Arnhem en Nijmegen. Het doel is dat er door heel Gelderland bijenkasten worden geplaatst van het project Stadsbijen: goed voor de bijen en prettig werk voor cliënten van IrisZorg.

Voor meer informatie over dit unieke samenwerkingsproject van IrisZorg, de Gelderse
Natuur en Milieufederatie (GNMF) en Ingrid Kerkvliet kunt u terecht op www.stadsbijen.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.