Dinsdag 7 oktober onthulling bijenkasten Sanadome

Geplaatst op: 25 september 2014
Logo Stadsbijen
Op dinsdag 7 oktober worden er bij het Sanadome in Nijmegen bijenkasten van het project Stadsbijen feestelijk in gebruik genomen. Het project Stadsbijen is een initiatief van drie organisaties (waaronder IrisZorg), waarbij we samen zorgen voor bijen én cliënten in de verslavingszorg.
Sanadome omarmt het project Stadsbijen. Zij is het eerste Nijmeegse bedrijf dat het project sponsort. De executive chef van Sanadome, Albert van Rheede, gaat de honing uit de streek verwerken in zijn gerechten. Vanaf nu komt de honing van zo’n 100 meter van zijn keuken!

Mede dankzij de sponsoring door Sanadome staan er nu in totaal twaalf kasten van Stadsbijen in Arnhem en Nijmegen. Het doel is dat er door heel Gelderland bijenkasten worden geplaatst van het project Stadsbijen: goed voor de bijen en prettig werk voor cliënten van IrisZorg.

Onthulling

Op dinsdagmiddag 7 oktober vindt vanaf 16.00 uur de officiële onthulling plaats van de bijenkasten bij Sanadome. Locatie: Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.