Kledingbank in Arnhem-Zuid klaar voor nieuw seizoen

Geplaatst op: 25 augustus 2014
Sinds april zamelt IrisZorg naast de locatie aan de Remisestraat (Doorstroomvoorziening) ook kleding in op de locatie aan de Groningensingel 1221.
De kleding en schoeisel die worden ingezameld en gesorteerd gaan naar de Stichting Kledingbank Arnhem e.o.. Dit is een particulier initiatief dat goed bruikbare kleding aan mensen en kinderen geeft die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen.
 
Zo’n 16 tot 22 cliënten van Begeleid en Beschermd Wonen IrisZorg hebben dagelijks dagbesteding op de locatie aan de Groningensingel. Naast de Kledingbank is hier ook de groenvoorziening, een veegploeg, een fietsenwerkplaats en een kunstatelier gevestigd.
 
Voor de cliënten is deze dagbesteding een volwaardige invulling van hun dag, ze leren er ritme en regelmaat en worden afgeleid van hun problemen. Ook leren cliënten om samen te werken en conflicten op de werkvloer op te lossen.

Geef kleding een tweede kans
Kleding en schoeisel kunnen van maandag tot donderdag van 9.00 tot 15.00 uur gebracht worden. Voor meer informatie over de kledingbank zie: www.kledingbankarnhem-eo.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.