Eerste CRA-supervisor in Nederland

Geplaatst op: 25 augustus 2014
CRA-supervisor
IrisZorg heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: Olivira Candido de Souza is gecertificeerd CRA-supervisor. Een supervisor houdt er toezicht op dat de methodiek goed uitgevoerd wordt. Olivira geeft werkbegeleiding aan teams en beoordeelt gesprekken van CRA-coaches.

Om te voldoen aan alle eisen is Olivira onlangs naar Ierland afgereisd waar ze samen met kandidaatsupervisoren uit andere Europese landen een training heeft gevolgd van CRA-nestor Robert Meijers. Olivira is hiermee de eerste CRA-supervisor in Nederland. Heel goed nieuws voor de CRA-ontwikkeling in Nederland, maar vooral voor IrisZorg.

Behandelmethode
IrisZorg werkt met de Community Reinforcement Approach (CRA). Het doel van de CRA is dat cliënten weer plezier beleven aan de gewone en goede dingen in het leven. Het liefst zonder alcohol, drugs of een andere verslaving als gamen of gokken. CRA is gebaseerd op het principe dat verslaving wordt beïnvloed door biologische, psychische en sociale factoren. Tijdens de CRA-behandeling is er aandacht voor al deze factoren.
 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.