Cliënt Johan over de landelijke sport- en beweegdag

Geplaatst op: 21 augustus 2014
Woensdag 20 augustus was de jaarlijkse Sport- en beweegdag Meedoen. Ook diverse cliënten van IrisZorg namen deel aan deze dag. Een van onze cliënten deelt zijn ervaring van deze dag.
Om 9 uur verzamelen onze sporters zich en met twee busjes gaan we richting Arnhem.
De sfeer zat er al gelijk goed in toen we aankwamen. We konden voetballen, boogschieten, pitch&putt, BMX, volleybal en nog meer.

Ikzelf zat in het volleybalteam ’s morgens en ’s middags. Het ging super goed, we speelden goed samen en hadden echt plezier. Het weer zat ook erg mee, vrijwel de hele dag zon! Er waren veel teams, van Friesland tot Limburg. Iriszorg sprong er uit door ’s middags met team Arnhem (Iriscovery) en team de Hulsen in de finale te staan van het volleybaltoernooi. Helaas verloren wij (de Hulsen), na een spannende strijd.

Maar toch…eigenlijk waren we allemaal winnaar, want echt iedereen had een topdag!! Ik vind het ongelofelijk dat er niet meer cliënten van IrisZorg meededen, want de organisatie was supergoed geregeld. Iedereen van ons heeft lol gehad en dus een goed gevoel…

Daarna nog gegeten, een barbecue met 500 man. Rond 20.00 waren we thuis, mét medaille!!!! Nogmaals, volgend jaar hoop ik dat er meer mensen meegaan, want geloof me, het is het waard!!

Ik wil graag Federatie Opvang en Meedoen bedanken voor de organisatie van deze dag. Francine, Marieke, Monique en Michael, bedankt dat jullie het van de Hulsen uit geregeld hebben. En Pablo, Frank, Jan, John, Willem, Erik, Niels, Mokthar bedankt, voor de inzet en plezier!

Tnx allemaal
Groeten, Johan

Reacties

Marcel
 
Hi Is er dit jaar weer een sport.Ik werk in Rotterdam Bouman GGz en zou graag mee willen doen met patiënten. groetjes Marcel
m.molenhuis
 
Beste Marcel, Het beste kunt u even contact opnemen met Karen van Brunschot, projectleider Meedoen: Sport en Bewegen k.vanbrunschot@opvang.nl. Groet Mireille

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.