Geslaagde start 'Kleur in de Stad' Apeldoorn

Geplaatst op: 27 juni 2014
Oranjepark Apeldoorn krijgt weer kleur
Het proefproject 'Kleur in de Stad' in Apeldoorn kende gisteren een geslaagde start. 'Kleur in de Stad' is een gezamenlijk initiatief van IrisZorg, Pluryn en 's Heeren Loo. Cliënten van deze drie instellingen gaan een half jaar lang het onderhoud verzorgen van bloemperken en groenperken in het Oranjepark.
De drie instellingen werken daarbij samen met de eenheid Beheer & Onderhoud van de gemeente Apeldoorn. De gemeente levert plantjes aan. Onze cliënten gaan deze bloemen inplanten, en zullen deze voortaan ook 2 dagdelen per week onderhouden. Ook zullen ze zwerfvuil opruimen in het park. De proef duurt 6 maanden. Daarna wordt bekeken of het project wordt voortgezet.

De officiële start van het project was gistermiddag. Samen met de wethouders Detlev Cziesso en Paul Blokhuis hebben onze cliënten de eerste bloemen aangeplant.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.