Eerste cliënten betrekken nieuwe pand Lelystad

Geplaatst op: 02 juni 2014
Buitenkant Gondel 36-1 Lelystad
Maandag 2 en dinsdag 3 juni verhuizen onze huidige cliënten vanuit de Malzwin (Crisisopvang), de Kamp (Beschermd Wonen) en de Griend (Beschermd Wonen) naar hun nieuwe tijdelijke onderkomen aan de Gondel 36-1 in Lelystad.
Het afgelopen jaar is het nieuwe pand van IrisZorg aan de Gondel 36-1 grondig verbouwd. Binnen in het pand is er veel gebeurd. In het voormalige kantoorpand zijn nu 45 appartementen gerealiseerd.

Sinds de start van de verbouwing in augustus 2013 is er vooral binnen in het pand veel gebeurd. Maar ook aan de buitenkant ondergaat het pand een metamorfose. De buitenkant van het pand is van kleurpanelen voorzien.

De verbouwing vond voor een deel plaats met mensen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Ook cliënten van IrisZorg zijn erbij betrokken.
Ook is de buurt actief en constructief betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe locatie. Gezamenlijk is een beheerplan opgesteld.

Nieuwe cliënten

Er is ruimte voor nieuwe cliënten. Neem contact op met de FrontOffice van IrisZorg, telefoon 088-606 1600 of mail naar info@iriszorg.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.