Verbouwing in Lelystad gaat laatste maand in

Geplaatst op: 08 april 2014
Nieuw aanzicht pand
De verbouwing van het pand De Gondel 36-11 in Lelystad nadert het einde. Naar verwachting wordt het pand op 8 mei bouwkundig opgeleverd. Daarna kunnen de 45 appartementen ingericht gaan worden voor de nieuwe bewoners. De huidige bewoners van de Crisisopvang en Beschermd Wonen in Lelystad zullen op 2 en 3 juni verhuizen naar hun nieuwe (tijdelijke) onderkomen.
Binnen in het pand is er veel gebeurd. In het voormalige kantoorpand zijn de 45 appartementen inmiddels goed zichtbaar. Op de 2e verdieping liggen de vloeren er in en zijn de deuren er in gehangen. De afmontage van het sanitair is in volle gang.
Op de 1e verdieping zijn de wanden gereed en wordt nu de vloer gelegd. Op de begane grond worden de wanden nu afgewerkt.
 
Sinds de start van de verbouwing in augustus 2013 is er vooral binnen in het pand veel gebeurd. Maar ook aan de buitenkant ondergaat het pand een metamorfose. De buitenkant van het pand wordt van kleurpanelen voorzien. Afgelopen week zijn de steigers weggehaald en wordt de nieuwe buitenkant goed zichtbaar.
 
De verbouwing vindt voor een deel plaats met mensen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Ook cliënten van IrisZorg zijn erbij betrokken. 
Ook is de buurt actief en constructief betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe locatie. Gezamenlijk is een beheerplan opgesteld. 

Nieuwe cliënten

Er is ruimte voor nieuwe cliënten. Neem contact op met de FrontOffice van IrisZorg, telefoon 088-606 1600 of mail naar info@iriszorg.nl

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.