NLdoet groot succes voor bewoners van de Flet (Nijmegen)

Geplaatst op: 01 april 2014
Zaterdag 22 maart hebben 4 bewoners van Begeleid Wonen Nijmegen (de Flet) meegedaan aan NLdoet. Bij scouting Paul Kruger gingen zij nieuwe blokhutten in de olie zetten. Na aanleiding van deze leuke dag heeft Johan, een bewoner van de Flet, het initiatief genomen om een stukje te schrijven. U leest hier zijn verhaal.
Rond 10 uur kwamen wij aan bij de blokhutten. Het was mooi weer en we stelden ons voor. Ik merkte dat de mensen een beetje terughoudend waren met dit stelletje “ongeregeld”, maar gelukkig verdween dit toen we eenmaal leuk bezig waren.
Wanneer we begonnen waren, met elk twee man per blokhut, werd de sfeer steeds gezelliger. Bovendien werkten we keihard door ondanks dat er af en toe een buitje viel. Tussendoor kregen we broodjes en koffie, ik kreeg veel respons op mijn zangtalent.

Na afloop, we waren twee uur eerder klaar dan verwacht was, kregen we complimenten van deze mensen. Ik wil nog wel even zeggen dat het voor mij de eerste keer was dat ik meedeed en dat ik echt een superleuke dag heb gehad. Iedereen was heel erg moe, maar ook supervoldaan! De blijdschap in de ogen van de kinderen daaro ...yep  DAAR doe je het voor.

Dit is voor herhaling vatbaar. Respect voor de jongens die zich ingezet hebben deze dag. We hebben laten zien dat we ons graag inzetten voor een goed doel. Het was een superleuke dag! Bedankt iedereen!

NLDoet

Tijdens NLDoet zijn er ook allerlei initiatieven geweest van vrijwilligers die bij IrisZorg vrijwilligerswerk hebben verricht. Bijvoorbeeld bij de Beschermd Wonen en de Crisisopvang in Deventer. 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.