Staatssecretaris Van Rijn opent Vince

Geplaatst op: 11 maart 2014
Staatssecretaris Martin van Rijn opent woensdag 2 april om 12.30 uur Vince, de onlangs verhuisde opvang voor dak- en thuisloze jongeren van IrisZorg. Van Rijn doet dit tijdens de Open Dag van Vince die tussen 11.00 en 15.00 uur plaatsvindt. Iedereen die geïnteresseerd is kan dan een kijkje nemen en kennis maken met de werkwijze van IrisZorg.
SaM, de opvang voor dak- en thuisloze jongeren die voorheen gevestigd was in het klooster Sancta Maria aan de Bredestraat in Nijmegen, is in januari verhuisd naar de Ubbergseweg 172. De opvang heet vanaf die datum Vince. Deze nieuwe naam verwijst naar de oude naam van het pand: Huize Sint Vincentius á Paolo. Tot medio 2013 woonden in dit pand de Paters Oblaten.

Open dag
 

IrisZorg nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen bij Vince en kennis te komen maken. Dit kan tijdens de open dag op woensdag 2 april 2014. Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om binnen te lopen en aan te sluiten bij één van de rondleidingen. Deze rondleidingen worden gegeven door jongeren die bij Vince verblijven.  

Het programma van de Open Dag en Opening op woensdag 2 april is als volgt:
  • 11.00 uur          Start Open Dag
  • 11.05 uur          Start rondleidingen. Rondleidingen vinden doorlopend plaats tot 12.30 uur en worden na de officiële opening weer hervat.
  • 12.30 uur          Start officiële opening door staatssecretaris Martin van Rijn en Bert Frings, wethouder Zorg en Welzijn gemeente Nijmegen.
  • 13.30 uur          Start nieuwe serie rondleidingen. Rondleidingen vinden doorlopend plaats tot 15.00 uur.
  • 15.00 uur          Einde open dag.

Aanmelden
 

Om een indicatie te hebben van het aantal aanwezigen vraagt IrisZorg geïnteresseerden zich indien mogelijk van te voren aan te melden. Dit kan via communicatie@iriszorg.nl.

Reacties

Ruud Rottier
 
L.S., Graag neem ik deel aan één van de rondleidingen in de middag. Is bijwonen van de officiële opening ook mogelijk? Vriendelijke groet, Ruud Rottier
m.molenhuis
 
Geachte heer Rottier. Iedereen is van harte welkom bij de officiële opening. En u kunt daarna uiteraard deelnemen aan één van de rondleidingen.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.