Kleuters bezoeken IrisZorg

Geplaatst op: 10 maart 2014
Afgelopen vrijdag (7 maart) ontving IrisZorg in Lelystad wel hele jonge gasten: de kleuters van Katholieke Basisschool De Kring in Lelystad kwamen het nieuwe pand van IrisZorg aan de Gondel bekijken.
De kleuters zijn bezig met het thema “bouwen” en daarom kon een bezoek aan een bouwplaats niet ontbreken. IrisZorg is in Lelystad een pand aan de Gondel grondig aan het verbouwen. De verbouwing is inmiddels zo ver gevorderd, dat het veilig is voor de kleuters om een kijkje te komen nemen.

Projectleider Michel Westerink (IrisZorg) heeft alle kleuters, verdeeld over 4 groepen, een korte rondleiding gegeven door het pand en de verschillende onderdelen van de bouw laten zien: een kamer die bijna af is, een kamer waar de muren net geplaatst zijn en een oud deel van het pand waar de muur zelfs nog gesloopt moet worden. Tussen alle werkmannen door keken de kleuters hun ogen uit. Na de enerverende rondleiding liepen de kleuters weer terug naar school.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.