Zwerfjongerenopvang Nijmegen verhuist en heet voortaan Vince

Geplaatst op: 08 januari 2014
Zwerfjongerenopvang Vince
SaM, de opvang voor dak- en thuisloze jongeren aan de Bredestraat in Nijmegen, verhuist 15 januari naar de Ubbergseweg 172, op de grens van Nijmegen en Ubbergen. De opvang heeft vanaf die datum een nieuwe naam: Vince. De nieuwe naam is een verwijzing naar de vorige bewoners van het nieuwe pand (de paters Lazaristen) en de stichter van hun congregatie. Vince wordt op 2 april officieel geopend.

34 jongeren

IrisZorg gaat in het pand onderdak en begeleiding bieden aan 34 jongeren uit Nijmegen en de omliggende regio in de leeftijd 16-23. De jongeren zijn verdeeld over drie afdelingen: nachtopvang (10 plekken), crisisopvang (8 plekken) en wonen met begeleiding dag & nacht (16 plekken). De gemiddelde verblijfsduur is negen tot twaalf maanden.

Officiële opening en open inloop

Vince wordt op 2 april om 11.00 uur officieel geopend. Daarna is er tot 15.00 uur gelegenheid een kijkje te nemen bij Vince. Belangstellenden zijn bij zowel de officiële opening als de open inloop van harte welkom. Aanmelden kan via communicatie@iriszorg.nl.

Wie nu al meer wil weten over Vince en de jongeren die er verblijven, kan terecht op www.iriszorg.nl/vince

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.