Kerstinitiatieven

Geplaatst op: 23 december 2013
Rond de feestdagen komen er regelmatig leuke initiatieven vanuit de samenleving voorbij om onze cliënten ook een leuke kerst te bezorgen. Een greep uit de initiatieven van dit jaar.

Apeldoorn

In Apeldoorn ontvangen dak- en thuisloze jongeren die door IrisZorg begeleid worden, ieder jaar een kerstpakket. Dit jaar werden de boodschappen voor de kerstpakketten door 30 vrijwilligers van de kerk ingezameld. Als dank maakten enkele jongeren die dag een heerlijke lunch voor de vrijwilligers.
Afgelopen vrijdag (20 december) hadden de jongeren al een vervroegd kerstdiner in De Herberg. Hier werd een kerstpizzaavond georganiseerd door het Jongerenteam van IrisZorg in samenwerking met De Herberg en de Sant'Egidio-gemeenschap. Wethouder Paul Blokhuis was hierbij ook aanwezig. Na afloop van het etentje kregen de jongeren de kerstpakketten mee naar huis.

Arnhem

In Arnhem boden 3 enthousiaste studentes van de kappersopleiding in Heteren de cliënten van de Doorstroomvoorziening in Arnhem aan hen van een nieuw kapsel te voorzien. 15 cliënten maakten hier dankbaar gebruik van en lieten zich heerlijk in de watten leggen.

Zevenaar

Een medewerker van onze Kliniek in Zevenaar is lid van een gospelkoor. Net als voorgaande jaren, konden ook dit jaar cliënten en medewerkers weer genieten van een prachtig stuk muziek.

Namens onze cliënten danken we iedereen voor de leuke initiatieven.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.