Dagopvang Tiel verhuist

Geplaatst op: 22 november 2013
De dagopvang van IrisZorg in Tiel verhuist in het voorjaar van 2014 naar het Burgerweeshuis aan de Achterweg. Het Burgerweeshuis ligt niet ver van de huidige locatie aan de Binnenmolenstraat maar biedt de mogelijkheid om onze cliënten naast dagopvang ook een zinvolle dagbesteding aan te bieden.
Dagbesteding
De dagopvang biedt op werkdagen plek aan 15 tot 30 cliënten. Bij de dagbesteding kunnen op werkdagen maximaal 12 cliënten terecht. De dagbesteding vindt nu plaats op diverse plekken in de buitenlucht. Dat blijft zo. Het Burgerweeshuis gaat vooral gebruikt worden als uitwijklocatie bij slecht weer en om enkele cliënten andere werkzaamheden aan te bieden.
Behalve voor dagopvang en dagbesteding gaat het Burgerweeshuis ook gebruikt worden als kantoorruimte voor medewerkers van IrisZorg. Ook komt er een aantal spreekkamers om de mogelijkheid te hebben om cliënten individueel of met hun familie te spreken.

Informatiebrief
Meer weten? Lees dan de informatiebrief die de afgelopen dagen huis aan huis is verspreid in de buurt van het Burgerweeshuis.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.