Omnizorg viert haar vijfjarig bestaan

Geplaatst op: 19 september 2013
Omnizorg viert a.s. zaterdag (21 sept.) tijdens Nationale Burendag haar vijfjarig bestaan samen met haar cliënten, medewerkers en de buren van Omnizorg. In 2008 opende Omnizorg haar deuren aan de Stationsstraat in Apeldoorn en is een samenwerkingsverband van Riwis, Tactus en IrisZorg. Bij Omnizorg kunnen mensen die geen dak boven hun hoofd hebben, verslaafd zijn of psychisch ziek zijn 24 uur per dag terecht.
Om haar vijfjarig bestaan te vieren, bedacht Omnizorg dat ze dit graag met haar cliënten, medewerkers en buren wil vieren. De buurt is daarom uitgenodigd om Omnizorg op een creatieve manier te (her)ontdekken. Zo organiseren cliënten een theatervoorstelling en is er een speurtocht langs de diverse afdelingen en ruimtes binnen Omnizorg. De buren kunnen zelfs nog leuke prijzen winnen, zoals een romantisch diner voor twee in het Grand Café van Omnizorg en hulp bij het bladruimen komende herfst.

Het feest begint zaterdag om 14.00 uur. Rond 14.30 uur brengen cliënten een speciaal lustrumlied ten gehore. Aansluitend wordt de theatervoorstelling opgevoerd en start de speurtocht door het gebouw en zijn er sport en spellen waaraan cliënten, medewerkers en buren mee kunnen doen.

In aanloop naar het vijfjarig bestaan van Omnizorg publiceert De Stentor vijf portretten over Omnizorg. Het vierde portret staat vandaag in De Stentor.

Bent u a.s. zaterdag in de buurt van Omnizorg? Kom gerust even binnenwandelen.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.