Bezoek IrisZorg a.s. zaterdag tijdens het Breinfestijn in Deventer

Geplaatst op: 11 september 2013
Overhandiging 'hercencellen' Breinfestijn
Aanstaande zaterdag (14 september) neemt IrisZorg deel aan het eerste Breinfestijn in Deventer. Het Breinfestijn is een nieuw, bruisend en jaarlijks terugkerend festival voor jong en oud. Met dans, muziek, theater, eten, drinken, kunst, beweging en spel, waarbij ‘ons brein’ het centrale thema vormt. Via de activiteiten kunnen bezoekers de kracht en haperingen van ons brein beleven.
In samenwerking met IrisZorg Preventie is de afdeling Deventer van IrisZorg ook aanwezig op het Breinfestijn. Zo laten we bijvoorbeeld zien wat voor werk enkele cliënten doen in het kader van hun dagbesteding. Onder de naam ‘Een schroefje los’ laten zij zien wat ze zoal doen. Bezoekers kunnen zelf ook proberen de producten in elkaar te zetten.
Vanuit Preventie laten we door middel van de promillebrillen bezoekers ervaren hoe het is om aangeschoten of zelfs dronken te zijn, zonder een druppel gedronken te hebben. Op deze manier kunnen bezoekers beleven wat alcohol met je hersenen (je zicht en reactievermogen) doet. Denk jij nog recht te kunnen lopen? Kom dan 's middags langs in de Lebuïnuskerk.

Datum en locatie
Het Breinfestijn wordt aanstaande zaterdag gehouden (14 september) van 13.00 tot 22.00 uur in en rondom de Lebuïnuskerk en de Latijnse School in Deventer (Grote Kerkhof, Deventer). IrisZorg is van 13.00 tot 18.00 uur te vinden in de Lebuïnuskerk.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.