Polikliniek Zevenaar gaat verhuizen

Geplaatst op: 09 juli 2013
De kleinschalige Polikliniek in Zevenaar, nu gevestigd aan de Babberichseweg 23 in Zevenaar, gaat a.s. maandag 15 juli inhuizen op de eerste verdieping van het Regionaal Geestelijk Gezondheidscentrum (RGC) aan de Hunneveldweg 14. Door ook de kleinschalige poli in het RGC te vestigen, kan de onderlinge samenwerking met de Kliniek Verslavingsbehandeling, met GGNet en met Rijnstate ziekenhuis Zevenaar nog meer worden versterkt.
De Polikliniek is daarom op maandag 15 juli gesloten. Vanaf dinsdag 16 juli zullen alle activiteiten van de Polikliniek op normale wijze hervat worden.

Voor de medewerkers wordt een zestal kantoorplekken ingericht van waaruit zij (behandelings)gesprekken verrichten bij cliënten thuis. Zo nu en dan zullen er ook gesprekken plaats vinden op de eerste verdieping van de Hunneveldweg 14. Het gaat hierbij om inwoners uit Zevenaar die in ambulante behandeling zijn of dat graag willen, en om familieleden of vrienden van inwoners van Zevenaar die zich zorgen maken over de verslaving van hun naaste en advies vragen. Vaak gaat het om inwoners, familieleden of vrienden die al contact hebben met GGNet en zodoende bekend zijn als bezoeker van het RGC. Hierdoor verwachten wij dat er geen noemenswaardige toename zal zijn van het aantal bewegingen van inwoners uit Zevenaar danwel professionals van IrisZorg.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.