Nieuwsbrief IrisZorg Zevenaar is uit

Geplaatst op: 09 juli 2013
Kliniek Zevenaar
Op 31 mei verhuisde de regionale Kliniek Verslavingsbehandeling van IrisZorg van Arnhem naar Zevenaar. Om de omgeving van de Kliniek op de hoogte te houden, heeft IrisZorg een nieuwsbrief opgesteld. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de inloopbijeenkomst van 8 april, de daarop volgende ontwikkelingen en de huidige stand van zaken.
Zo informeren we de buurt over de ingestelde monitorgroep, over het beheersplan dat is opgesteld en ondertekend en over de verhuizing van de Kliniek van Arnhem naar Zevenaar per 31 mei. Doel van deze nieuwsbrief is omwonenden en andere direct betrokkenen, in het bijzonder zij die op de inloopbijeenkomst van 8 april 2013 aanwezig waren, zoals die avond toegezegd, nader te informeren.

Het ondertekende beheersplan is inmiddels ook digitaal op onze website te vinden. U vindt het document hier.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.