Kookboekje 'Heb je trek?' voor cliënten

Geplaatst op: 08 juli 2013
Kookboekje 'Heb je trek?'
Speciaal voor cliënten die weer voor zichzelf of anderen willen koken, heeft IrisZorg het kookboekje 'Heb je trek?' samengesteld. Het kookboekje staat vol met simpele gerechten, die tegelijkertijd gezond zijn. Gezonde voeding kan namelijk ook simpel zijn.
Mensen die met IrisZorg verbonden zijn (zoals kookvrijwilligers en cliënten), hebben recepten aangedragen en meegewerkt aan de totstandkoming van het kookboekje. In 2012 is de afdeling Preventie van IrisZorg gestart met de ontwikkeling van een kookboek voor onze cliënten. Dus geen recepten die IrisZorg bij elkaar heeft gezocht, maar juist recepten die door onze cliënten zelf zijn bedacht.

Het kookboekje 'Heb je trek?' staat vol met maaltijden die voedzaam, lekker, compleet en goedkoop zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan seizoensproducten, producten die je gratis uit de natuur kan halen, hoe je de tafel dekt en leuke weetjes.

Het doel van het kookboekje 'Heb je trek?' is om cliënten meer bewust te maken van het thema gezonde voeding en hier ook mee aan de slag te gaan. Cliënten van IrisZorg krijgen het boekje gratis als zij weer voor zichzelf of anderen willen gaan koken.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.