Verhuizing Kliniek Verslavingsbehandeling naar Zevenaar

Geplaatst op: 03 juni 2013
Op vrijdag 31 mei is de Kliniek Verslavingsbehandeling verhuisd van Arnhem naar Zevenaar. De kliniek zit in het gebouw van GGNet, op het terrein van het Rijnstate Ziekenhuis. Maximaal 30 cliënten krijgen hulp bij hun verslaving aan alcohol, drugs, internetgebruik of gokken.
Op vrijdag, de dag van de verhuizing, zijn de cliënten een dagje naar de dierentuin in Arnhem geweest. In de tussentijd heeft de daadwerkelijke verhuizing plaatsgevonden en 's avonds konden de cliënten terecht in hun nieuwe onderkomen.

Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer, met douche en toilet en er zijn gemeenschappelijke huiskamers. 
Wilt u meer informatie over de verhuizing? Bekijk het Filmpje van de Week over de verhuizing dat gemaakt is door clënten van de Filmschool.

Beheerplan

Al voor de verhuizing is het beheerplan opgesteld. Het beheerplan is bedoeld om hinder te voorkomen en is opgesteld door zes omwonenden en vertegenwoordigers van gemeente, politie, Rijnstate, GGNet en IrisZorg. Uiterlijk half juni kunt u het beheerplan vinden op onze website

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.