IrisZorg eens met Trimbos: Veilig gebruik van ecstasy bestaat niet!

Geplaatst op: 06 juni 2013
Veilig gebruik van ecstasy bestaat niet. Vandaag verspreid het Trimbos-instituut een bericht waarin zij waarschuwen voor het gebruik van ecstasy. Het Trimbos-instituut maakt zich grote zorgen over de lichtzinnige wijze waarop in recente berichtgeving en discussies wordt gesproken over de risico's van ecstasygebruik. Het Trimbos-instituut benadrukt dat er geen veilige ecstasy bestaat. Bovendien is de ecstasy-markt al enige tijd in beroering. Gebruikers van deze drug dienen daarom extra alert te zijn. Lees hier het volledige persbericht.

IrisZorg herkent de signalen die het Trimbos benoemt, de dosering van de pillen wordt steeds hoger, en daarmee stijgt het riscico op overdosering. Teglijkertijd zien we in ons werkgebied een toename van het aantal incidenten. Lees op onze website meer over de werking XTC en de risco's.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.