Zondag 2 juni: kom naar het Zomerspektakel Kwartiermakersfestival Arnhem

Geplaatst op: 21 mei 2013
Op zondag 2 juni vindt in de Arnhemse binnenstad het Kwartiermakersfestival plaats. IrisZorg zit in de organisatie van het Kwartiermakersfestival. Het is een dag met muziek, dans, cabaret, theater, workshops, exposities en nog veel meer.

De dag biedt een podium voor talenten en sluit daarbij aan bij de uitgangspunten van het Kwartiermakersfestival: het bevorderen van mogelijkheden voor kwetsbare groepen om zich te presenteren en mee te doen aan de samenleving. Hierbij staat juist het talent, de kwaliteiten en de kracht van de mensen centraal.

Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom.

In de bijgevoegde programmaflyer vindt u meer informatie. Houd de website www.kwartiermakersfestivalarnhem.nl in de gaten. Hier vindt u uitgebreide informatie en het volledige programma.  

Praktische info
Datum: zondag 2 juni
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Plaats: Marktplein, Markt (hoofdpodium) / Weverstraat (Kunstbedrijf) / Weerdjesstraat (In de Weerd)

Meer informatie
www.kwartiermakersfestivalarnhem.nl 
faceook.com/kwartiermakersfestivalarnhem 
Twitter @kwartiermaken

We zien u graag op 2 juni. 

Het Kwartiermakersfestival Arnhem is een gezamenlijk initiatief van IrisZorg, RIBW Arnhem & Veluwe Vallei, Rijnstad, Pro Persona, Kunstbedrijf Arnhem, MEE Gelderse Poort, STIP steun en informatiepunt GGz Arnhem, Siza, De Driestroom, Woonzorgnet, Philadelphia en Zorgbelang Gelderland.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.