Tijdige ondertekening Beheerplan Kliniek Zevenaar

Geplaatst op: 30 mei 2013
Nog voor de aanstaande verhuizing (vrijdag 31 mei) van de Kliniek Verslavingsbehandeling, ondertekende zes samenwerkende partijen deze week het ‘Beheerplan IrisZorg Zevenaar’, een product van de ‘Monitorgroep IrisZorg Zevenaar’.
Pas recent, tijdens de informatieavond voor omwonenden in Zevenaar op 8 april, werd de Monitorgroep in het leven geroepen. Zes omwonenden en vijf professionals van respectievelijk de gemeente, de politie, Rijnstate, GGNet en IrisZorg kwamen sindsdien vier keer bijeen en schreven tussentijds, in snel groeiende samenwerking, een geheel eigen beheerplan ter voorkoming van hinder.

Doel was dit beheerplan nog voor de verhuizing gereed en door alle partijen juridisch gecheckt en ondertekent te hebben. Dat is gelukt en daarmee treed het ‘Beheerplan IrisZorg Zevenaar’ vanaf morgen, 31 mei (dag van de verhuizing van de Kliniek) in werking. Uiterlijk half juni is het beheerplan ook online op onze website te vinden (www.iriszorg.nl/zevenaar).

Door de verhuizing van de Kliniek Verslavingsbehandeling van Arnhem naar Zevenaar, is de Kliniek vrijdag 31 mei slecht bereikbaar.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.