Stapavond voor ouders in de Linde (3 juni) en Matrixx (18 juni)

Geplaatst op: 30 mei 2013
In het kader van het Alcoholmatigingsproject ‘Alcoholopvoeding Durf Nu!’ organiseren IrisZorg, GGD Regio Nijmegen en de samenwerkende gemeenten in de regio Nijmegen samen met Matrixx en de LiNDE wederom een stapavond voor ouders van 12 t/m 17 jarigen. Leuk, informatief en kosteloos.

Vorig jaar november hebben vele ouders al een kijkje genomen in de uitgaansgelegenheden op soortgelijke avonden. Een ouder van toen: “Die verschillende onderwerpen spraken me aan. Ik heb nu beter zicht op hoe het er aan toe gaat op zo’n uitgaansavond van mijn dochter. Het was ook fijn dat ik met andere ouders kon uitwisselen hoe je thuis omgaat met het wel of niet alcoholdrinken van je kind. Dit zou voor elke ouder leuk en goed zijn”.

Gaat u mee 'stappen'?
Ouders die op 3 of 18 juni mee gaan ‘stappen’ krijgen op een interactieve manier informatie van verschillende organisaties (horeca, arts, politie, IrisZorg) over allerlei zaken die met jongeren en uitgaan te maken hebben. Ze zien de horecagelegenheid van binnen. Door deel te nemen ervaren ze zelf hoe leuk stappen in Matrixx of de LiNDE kan zijn.

De stapavonden worden van 19.15 tot 22.30 uur gehouden op:

  • Maandag 3 juni in de LiNDE Groesbeek
  • Dinsdag 18 juni in Matrixx Nijmegen

Aanmelden
Meer informatie via de site www.durfnu.info. Aanmelden kan daar via de button ‘inschrijven stapavond ouders’, of telefonisch bij IrisZorg via 088-6062605. U kunt zich aanmelden tot en met 2 juni voor de LiNDE en tot en met 13 juni voor Matrixx, zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Deelname is gratis. Het volledige programma krijgt u na aanmelding per email toegestuurd.

Kom kijken naar het uitgaansleven van nu. Wij wensen u in elk geval een plezierige stapavond!


 


Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.