Informatieavond - Als een familielid te veel drinkt of drugs gebruikt…

Geplaatst op: 07 mei 2013
Op maandagavond 3 juni organiseert IRIS in de Buurt, onderdeel van IrisZorg, in Arnhem een informatieavond voor familieleden en vrienden van mensen die problemen hebben met alcohol en/of drugs.
In ieder gezin kan het voorkomen. Iemand drinkt meer of gebruikt meer drugs dan goed voor hem of haar is. Het leven wordt daardoor beïnvloed. Informatie over het gebruik van alcohol en drugs, het horen van de verhalen van anderen en het uitwisselen van ervaringen en tips kunnen helpen. Daarom organiseert IRIS in de Buurt, onderdeel van IrisZorg, de informatieavond voor familieleden en vrienden. Tijdens de avond gaat het niet alleen over hoe je met het familielid omgaat, maar ook hoe je jezelf niet te kort doet. 
 
De informatieavond vindt plaats op:
Datum: maandagavond 3 juni
Tijd: 19.30 tot 21.30u
Plaats: IrisZorg, Kronenburgsingel 545 in Arnhem.
Meer informatie en aanmelden: 088-606 2777 of info@irisindebuurt.nl

Het verhaal van Patricia

Patricia had een verslaafde broer. Ze vindt het belangrijk dat mensen hier over kunnen praten en gaat regelmatig met IrisZorg mee op pad tijdens informatieavonden. Ook deelt zij haar verhaal op onze website. U kunt haar verhaal hier lezen.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.