IrisZorg nodigt raadsleden Deventer uit voor snuffelstage

Geplaatst op: 06 maart 2013
IrisZorg nodigt de raadsleden van de gemeente Deventer van 11 tot en met 28 maart van harte uit voor een snuffelstage bij een of meerdere voorzieningen van IrisZorg in Deventer.
IrisZorg biedt opvang en onderdak aan mensen die (tijdelijk) dak- of thuisloos zijn. Het gaat om mensen zoals iedereen die door een stapeling van problemen, op straat terecht zijn gekomen. We proberen huisuitzettingen ook te voorkomen door mensen in een vroeg stadium te ondersteunen. Maar wie zijn deze mensen? Hoe krijgen ze weer grip op het leven? En welke ondersteuning biedt IrisZorg daarbij?

Door middel van een snuffelstage wil IrisZorg de gemeenteraadsleden kennis laten maken met onze medewerkers en cliënten. Tijdens een snuffelstage krijgen de raadsleden werkenderwijs een idee van het leven van onze cliënten en de dagelijkse gang van zaken binnen IrisZorg. Bijvoorbeeld door te helpen met de afwas, het uitdelen van de maaltijden, het spelen van een spelletje kaart of door een gesprek met onze cliënten. Een snuffelstage duurt maximaal 2,5 uur.

Wilt u meer informatie hierover? Stuur dan een e-mail naar communicatie@iriszorg.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.