IrisZorg actief met NL Doet

Geplaatst op: 18 maart 2013
Het team in Deventer
Afgelopen vrijdag en zaterdag (15 en 16 maart) stonden in het teken van de landelijke vrijwilligersdag NL Doet. Tijdens deze dag steken bedrijven, stichtingen, verenigingen, buurtbewoners enz. de handen uit de mouwen en helpen met een vrijwilligersklus. Zo ook medewerkers en cliënten van IrisZorg.

Tiel
In Tiel ging vrijdagochtend een grote groep medewerkers en jongeren van de Jeugdkliniek op pad om samen met ouders, leerlingen en medewerkers van de Cambier van Nootenschool de vier schoolpleinen op te vrolijken. Er zijn verkeerspleinen, muurschilderingen en gezelschapsspelen gecreëerd. Lees hier meer.

Arnhem
In Arnhem sloegen meerdere organisaties de handen ineen om het gebied rondom station Arnhem Velperpoort op te knappen. IRIS in de Buurt is sinds eind 2012 gevestigd op het station en ontving de enthousiaste vrijwilligers. De gemeente Arnhem, waaronder wethouder Kok kwam met diverse ambtenaren helpen. Ook diverse medewerkers van DirkZwager (advocatenbureau gelegen naast Arnhem Velperpoort) kwamen helpen. Bekijk hier de reportage van RTV Arnhem.

Deventer
Ook in Deventer werden de handen uit de mouwen gestoken. Hier gingen medewerkers van IrisZorg (Kronenburgsingel in Arnhem) aan de slag. Zij hebben zaterdag 16 maart de tuin van Beschermd Wonen aan de Polstraat in Deventer onder handen genomen. Zij werden door cliënten geholpen. Aan het eind van de dag lag de tuin er weer netjes bij, zijn er een hoop nieuwe planten gepoot en zijn er mooie tuinmeubelen en plantenbakken in elkaar gezet. Kortom: helemaal klaar voor de lente! Collega Willy Last blikt aan het einde van de dag terug op de actie. Bekijk het filmpje op ons YouTubekanaal (www.youtube.com/iriszorg).

Wij bedanken alle medewerkers en cliënten voor hun inzet!

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.