Opening kantoorruimte Terborgseweg Doetinchem

Geplaatst op: 01 februari 2013
Donderdagmiddag 31 januari werd het verbouwde pand aan de Terborgseweg Doetinchem geopend en als kantoorruimte in gebruik genomen.
Na een grondige renovatie en reparatie aan het dak is de villa aan de Terborgseweg 63 donderdagmiddag in gebruik genomen. Aangrenzend aan de villa zullen in de tuin 33 appartementen gebouwd gaan worden voor Beschermd Wonen.
 
Om de buurt gelegenheid te geven rond te kijken in het verbouwde pand, hield IrisZorg donderdagmiddag een open huis voor geïnteresseerden. Het open huis startte met een officieel moment waarmee het pand officieel geopend werd.
 
Manager Esther van Manen heette de aanwezige medewerkers, buren, clusterraad en andere geïnteresseerden van harte welkom. Esther van Manen benadrukte dat ze het belangrijk vindt dat IrisZorg een goede band heeft met haar buren, vandaar de uitnodiging aan hen om langs te komen. Nu ze haar kantoor in het nieuwe pand aan de Terborgseweg heeft, kunnen buren gemakkelijk binnenlopen als ze vragen hebben over bijvoorbeeld de plannen rondom Beschermd Wonen.
 
In haar toespraak meldde Esther dat het pand al een rijke geschiedenis kent. Zo is het een hotel geweest en een bretels en dassenfabriek. Dales Sanitair heeft jarenlang in het pand gezeten, vandaar dat iedereen over het Dalespand spreekt. Omdat het symbolisch openen van het pand met sanitair wat lastig is, vroeg Esther van Manen Don Olthof, voorzitter Raad van Bestuur, naar voren en pakt er een schaar bij. Als officiële openingshandeling knipte ze zijn stropdas af.
 
Na het officiële gedeelte werden de gasten rondgeleid door het pand. De gasten zijn onder de indruk van het grote pand. Medewerkers bedenken al vlot diverse mogelijkheden wat je met de ruimte in het pand zou kunnen doen. Naast buurtbewoners lopen er ook oud-medewerkers van Dales Sanitair rond en een vrouw die zes jaar lang antikraak in het pand heeft gewoond. Samen met haar moeder kijkt ze verrast rond.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.