IrisZorg komt met Filmpje van de week

Geplaatst op: 11 februari 2013
Iedere week brengt IrisZorg intern het Filmpje van de week uit. De Filmschool van IrisZorg verzorgt de wekelijkse filmpjes.
Het ‘Filmpje van de week’ is een kort filmpje (c.a. 1,5 minuut), waarin kort het nieuws van de week wordt weergegeven. Bijvoorbeeld een training Herstelwerk, een werkbezoek, een open dag of een kijkje achter de schermen op een locatie.

Het doel van het ‘Filmpje van de week’ is nieuws binnen en buiten IrisZorg op een andere manier met elkaar te delen dan via de traditionele manier van tekst. Indien de geïnterviewde toestemming geeft, delen we het Filmpje van de week ook graag met u. U vindt de filmpjes op ons YouTubekanaal: www.youtube.com/iriszorg.

Iedere week gaat de Filmschool van IrisZorg (locaties Nijmegen en Harderwijk) aan de hand van een nieuw onderwerp op pad. Voor hen is het ‘Filmpje van de week’ een mooie manier om meer ervaring op te doen.

Het onderwerp van deze week is: het fietsenproject in Apeldoorn/Beekbergen. Bekijk het fimpje hieronder of op ons YouTubekanaal: www.youtube.com/iriszorg.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.