Opening Tijdelijke Opvang Jongeren Beekbergen

Geplaatst op: 09 januari 2013
Donderdagmiddag 17 januari wordt de Tijdelijke Opvang Jongeren op Het Hoogeland in Beekbergen feestelijk geopend. Het gaat hierbij om drie opvangplekken die IrisZorg al had, alleen zijn deze nu specifiek bedoeld voor jongeren die tijdelijk opvang nodig hebben. Met deze Tijdelijke Opvang wordt de keten voor dak- en thuisloze jongeren in de regio Apeldoorn verder versterkt.
Al meer dan 100 jaar biedt Het Hoogeland in Beekbergen opvang, zorg en activiteiten aan kwetsbare mensen die door problemen hun huis hebben verlaten en (tijdelijk) niet op eigen benen kunnen staan. Het gaat hierbij veelal om volwassenen. In de gemeente Apeldoorn ontstond echter ook de behoefte aan tijdelijke opvang voor jongeren, die van de ene op de andere dag hun huis uit moeten.

Vanaf eind december 2012 is IrisZorg daarom op het terrein van Het Hoogeland in Beekbergen gestart met drie opvangplekken voor jongeren. De Tijdelijke Opvang Jongeren is geen uitbreiding van het zorgaanbod van IrisZorg op Het Hoogeland. De drie plekken die IrisZorg al had, zijn nu specifiek bedoeld voor jongeren die tijdelijk opvang nodig hebben. Hierdoor kan IrisZorg haar zorgaanbod beter afstemmen op wat jongeren nodig hebben, waardoor ze weer sneller op pad geholpen kunnen worden.

Officiële opening

De officiële opening van de Tijdelijke Opvang Jongeren vindt donderdag 17 januari plaats op het terrein van Het Hoogeland in Beekbergen (Van Limburg Stirumweg 13 – huis 13). De openingshandeling vindt tussen 15.45 en 16.00 uur plaats en wordt door wethouder Paul Blokhuis verricht. Na het officiële gedeelte is er nog ruimte voor een bezichtiging van de kamers.

Reacties

erica brettschneider
 
Graag wil ik bij de officiële opening zijn van de TOJ Met vr groet Erica Brettschneider-lid WMOraad Apeldoorn
admin
 
U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. In het nieuwsbericht ziet u waar u naar toe kunt komen. Graag tot donderdag.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.