Open huis Terborgseweg Doetinchem 31 januari

Geplaatst op: 09 januari 2013
De afgelopen maanden is ons pand aan de Terborgseweg 63 verbouwd en inmiddels is de renovatie gereed. Graag nodigen wij u uit om op 31 januari een kijkje te komen nemen. Het pand is bestemd als kantoorruimte voor medewerkers van IrisZorg.
Het pand heeft sinds de bouw rond 1900 een rijke historie. Rond het begin van de 20e eeuw werd het pand als hotelcafé-restaurant gebouwd, gezien de praktische ligging vlakbij het station en de uitvalsweg Terborgseweg. Nadat het hotel geen groot succes bleek, vestigde een bretel- en dassenfabriek zich in het pand. Ook Waterleiding Maatschappij Oostelijk-Gelderland heeft nog een tijd van het pand gebruik gemaakt. Dales Sanitair volgde hen op vanaf 1969. Nu is het de beurt aan IrisZorg.

IrisZorg vindt het belangrijk dat aan de historie van het pand recht wordt gedaan. Vandaar dat we hier ook bij de renovatie rekening mee hebben gehouden. De eerste en tweede verdieping worden momenteel ingericht als kantoorruimte. Graag laten we u op 31 januari zien wat we er van hebben gemaakt.

Datum en tijd

U bent op donderdag 31 januari van harte welkom om tussen 17.00 en 19.30 uur (vrije inloop) langs te komen. U vindt ons aan de Terborgseweg 63 in Doetinchem. Tussen 17.00 en 17.30 uur starten we het open huis met een officieel moment om onze nieuwe kantoorruimte in te wijden. U bent hierbij ook van harte welkom.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.