“Het voelt goed om te weten dat er aan ons gedacht wordt”

Geplaatst op: 03 januari 2013
Dankzij een gulle gever werd de kerst dit jaar voor cliënten uit Deventer wel heel speciaal. Zo kregen ze onder andere een lekkere maaltijd en een uitje naar de bowlingbaan.
Twee weken voor kerst kwam er in Deventer een bericht binnen van een man die anoniem wil blijven. Hij wilde graag onze cliënten een fijne kerst geven en vroeg of IrisZorg nog wat leuks wist voor de cliënten. Uiteraard konden we op korte termijn wel wat bedenken.

Op 1e kerstdag ontvingen cliënten van Beschermd Wonen in Deventer een heerlijke maaltijd (koud/warm buffet) via een ingehuurde cateraar die alles netjes klaar zette. Op 2e kerstdag mochten de cliënten van Beschermd Wonen bovendien samen met de cliënten van de Crisisopvang naar de bowlingbaan waar zij samen een leuke dag hadden. De gulle gever had ook nog voor een hapje en een drankje gezorgd; een compleet verzorgd dagje uit dus.

Tot slot was er ook nog een extraatje voor de kinderen die in de Crisisopvang verblijven: voor ieder kind een cadeaubon van Bart Smit t.w.v. €20.

Enkele reacties van de cliënten:
  • “Het was grandioos”
  • “wat is het goed verzorgd!”
  • “Het voelt alsof we thuis uit eten zijn”
  • “Wat bijzonder dat iemand dit speciaal voor ons doet!”
  • “Het voelt goed om te weten dat er aan ons gedacht wordt”

De cliënten hebben een kaart geschreven voor de weldoener en een doos bonbons gekocht. Hierop schreven zij onder andere:
  • “Met verbazing keek ik naar uw heerlijke maaltijd en wil ik u graag bedanken.”
  • “Hierbij wil ik u van harte bedanken voor de overheerlijke kerstmaaltijd die u ons geschonken heeft. Ik hoop dat u binnenkort een keertje tijd hebt om bij ons een kop koffie te komen drinken, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bedanken”.

IrisZorg is haar gulle gever erg dankbaar.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.