Zaterdag 8 december: Winterspektakel in Arnhem

Geplaatst op: 04 december 2012
Zaterdag 8 december vindt in Arnhem in de nieuwe ontmoetingsplek In de Weerd het Winterspektakel van het Kwartiermakersfestival plaats. Een dag met muziek, dans, kunst, theater, circus, sport en workshops.
De dag biedt een podium voor talenten en sluit daarbij aan bij de uitgangspunten van het Kwartiermakersfestival: het bevorderen van mogelijkheden voor kwetsbare groepen om zich te presenteren en mee te doen aan de samenleving. Hierbij staat juist het talent, de kwaliteiten en de kracht van de mensen centraal. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom.

De dag zit boordevol activiteiten met bijvoorbeeld een workshop boksen met Orhan Delibas van de Arnhemse Boksacademie; een workshop Social media waarbij Amy van Son iedereen over zijn drempelvrees Twitter heen helpt; maar mensen kunnen ook meespelen met het spel ‘Een steekje los?’ waar deelnemers spelenderwijs in gesprek gaan over de kwaliteit van het leven. Daarnaast is er bijvoorbeeld circustheater waar alle kinderen die kennis willen maken met circustheater welkom zijn. En de Firma Zorgbehang speelt een theatervoorstelling getiteld Paranoïlympics, waar bezoekers op een ludieke manier een andere kijk op de GGZ krijgen.

Het complete programma vindt u op www.kwartiermakersfestivalarnhem.nl.

Praktische info

Datum: 8 december
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Plaats: In de Weerd, Weerdjesstraat 168

Het Kwartiermakersfestival Arnhem is een gezamenlijk initiatief van IrisZorg, RIBW Arnhem & Veluwe Vallei, Rijnstad, De Gelderse Roos, Kunstbedrijf Arnhem, MEE Gelderse Poort, STIP steun en informatiepunt GGz Arnhem, Siza, De Driestroom en Zorgbelang Gelderland.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.