Week van de Jeugdzorg

Geplaatst op: 15 november 2012
Dit jaar is het de 7e keer dat er een Week van de Jeugdzorg wordt gehouden in Gelderland. Dit keer is het thema “Door de bril van….” Jeugdzorg kent uiteenlopende verhalen van kinderen, jongeren en hulpverleners. Tijdens de Week van de Jeugdzorg 2012 vertellen zij hun verhaal en kijken anderen mee door hun bril. Ook IrisZorg neemt weer deel aan de Week van de Jeugdzorg.
Een van de activiteiten tijdens de Week van de Jeugdzorg is ‘bestuurlijke stages’. Hiervoor kunnen raadsleden, colleges van B&W, ambtenaren e.d. zich aanmelden om een ochtend/middag mee te lopen bij een zorginstelling. Op die manier krijgen zij inzicht in het werk van zorginstellingen en de doelgroep die er komt.

Ook dit jaar doet IrisZorg hier weer aan mee. Zo zijn er bestuurlijke stages in Apeldoorn bij het Jongerenteam en in Tiel in de Jeugdkliniek. In Apeldoorn heeft het college van Hattem intussen al een bezoek gebracht aan het Jongerenteam.

In Tiel staan vandaag en morgen diverse stages op de planning. Zo lopen enkele raadsleden een dagdeel mee. Morgen loopt er bijvoorbeeld een raadslid van PvdA uit Tiel een ochtend mee. Een wethouder uit Scherpenzeel komt vanwege drukke agenda’s in december langs.

Meer informatie over de Week van de Jeugdzorg is te vinden op www.weekvandejeugdzorggelderland.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.