Sleuteloverdracht IRIS in de buurt

Geplaatst op: 05 november 2012
Sleuteloverdracht
Vandaag (5 november) was het zo ver: IRIS in de buurt kreeg de sleutel voor de ingebruikname van het oude stationsgebouw van station Arnhem Velperpoort. De verhuizing is inmiddels in volle gang.
Het is de bedoeling dat het team van IRIS in de buurt vanaf volgende week maandag (12 november) al vanuit het nieuwe pand kan gaan werken. Hiermee zit IRIS in de buurt midden in de wijk, precies de doelstelling van IRIS in de buurt.

Dankzij een goede samenwerking met de NS kan IRIS in de buurt gratis gebruik maken van het oude stationsgebouw. In ruil daarvoor zetten de adviseurs van IRIS in de buurt zich in om de overlast rondom en op het station Arnhem Velperpoort te verminderen. Om dit te bereiken gaan de adviseurs in gesprek met (potentiële) klanten, ondernemers, bewoners en NS.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.