Hulplijn cliëntgelden voor huidige cliënten IrisZorg

Geplaatst op: 01 november 2012
Stichting Beheer en Administratie (SBA) en IrisZorg zijn bezig het beheer van de cliëntgelden te wijzigen. Er wordt veel aandacht besteed aan optimale communicatie over de wijzigingen. Toch blijken er nog veel vragen te leven en lopen cliënten soms aan tegen problemen bij de uitbetaling van het leefgeld.
Heeft u uw inkomen in beheer bij SBA en komt u met uw begeleider niet uit een probleem, dan kunt u contact opnemen met de Hulplijn Cliëntgelden.

De Hulplijn Cliëntgelden is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur - 17.00 uur via e-mail en telefoon. De Hulplijn heeft een terugbeldbeleid: als u telefonisch contact zoekt, wordt u teruggebeld om de kosten voor u te beperken. De Hulplijn Cliëntgelden is met ingang van nu actief.

Telefoonnummer: 088-606 2660
E-mail hulplijnclientgelden@sbaz.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.