Filmschool Harderwijk legt Veluwe Games vast

Geplaatst op: 31 oktober 2012
Veluwe Games
Op vrijdag 14 september werden in Harderwijk de Veluwe Games gehouden voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, en Oldebroek, Putten. Het sportevenement Veluwe Games is bedoeld voor inwoners voor wie ‘meedoen’ niet altijd gemakkelijk is. De Filmschool Hardewijk heeft hier een leuk filmpje van gemaakt.
Deelnemers aan de Veluwe Games zijn inwoners uit de gemeenten die ondersteuning krijgen vanuit de maatschappelijke zorg, jeugdzorg en ouderenzorg. Maar ook mensen die het gevoel hebben ‘aan de zijlijn’ te staan en zelfstandig wonen. Het doel van de Veluwe Games is om deelnemers een feel-good moment te laten beleven. Dit kan helpen om in beweging te komen en motiveert tot verdere ontwikkeling.

De deelnemers konden op verschillende locaties kennismaken met een aantal sporten zoals zumba, kickboksen/zelfverdediging, fitness, snorkelen, badminton, kanoën, mountainbiken, wandelen, jeu de boules, handboogschieten, atletiek, lasergame kleiduifschieten en voetbal. Ook worden (sport-)demonstraties gegeven.

De dag werd georganiseerd door diverse maatschappelijke organisaties uit de Noordwest-Veluwe, waaronder IrisZorg, die er ook voor zorgde dat alle deelnemenrs een pakketje kregen met gezonde voeding.

Bekijk hier het filmverslag van de Veluwe Games.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.