Verkiezingen 2012: Een goede toekomst en een veilig huis voor iedereen

Geplaatst op: 03 september 2012
IrisZorg is aangesloten bij de Federatie Opvang, de koepelorganisatie voor organisaties in de Maatschappelijke Opvang. Gezamenlijk is een verkiezingspamflet opgesteld waarin wij de politici aandacht vragen voor 5 thema's: 
  • Ieder gezin een huis
  • Iedereen veilig in huiselijke kring
  • Voor iedereen toegankelijke en betaalbare zorg
  • Iedere jongere kans op een goede toekomst
  • Meedoen voor iedereen mogelijk

De leden van de Federatie Opvang bundelen hun krachten graag met een ondernemende en samenwerkende overheid die deelname van kwetsbare mensen aan de maatschappij faciliteert en niet blokkeert. Maatschappelijke uitval kan worden beperkt wanneer alle kwetsbare mensen van jong tot oud, een veilig (t)huis wordt geboden evenals toegankelijke en betaalbare zorg, en waar nodig ondersteuning bij hun actieve deelname aan de samenleving. Een dreigende uitval van kwetsbare mensen wordt dan omgebogen in nieuwe kansen op actieve deelname aan onze samenleving.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.