Gelderse Jeugdzorg Award

Geplaatst op: 18 september 2012
De Gelderse JeugdZorg Award is in het leven geroepen om positieve verhalen uit de wereld van de jeugdzorg breder bekend te maken. Het toekennen van de award is een mooie manier om professionele hulpverleners maar ook vrijwillers te bedanken voor hun bijzondere inzet. De prijs wordt op zaterdag 17 november uitgereikt.
 
Iedereen die in contact is gekomen met jeugdzorg of er werkt kan zijn jeugdzorgheld aanmelden als kandidaat voor de award. Een deskundige jury kiest winnaars in twee categorieën: professional en vrijwilliger.

Prijzen

De prijs bestaat uit een oorkonde, een beker en de hoofdprijs in de vorm van een tegoedbon van 2.000 euro, die de winnaar mag besteden aan een project in de jeugdzorg of een aanschaf voor een (leef)groep in Gelderland. De prijsuitreiking is op zaterdag 17 november in Luxor Live aan het Willemsplein in Arnhem.

Helden aanmelden

Tot en met 11 oktober kunnen helden worden aangemeld. Is jouw jeugd(zorg)hulpverlener een held? Stel hem of haar kandidaat! Werkt de jeugdzorgheld bij u? Alle jeugdhulpverleners en ook jongerenwerkers, schoolmaatschappelijk werkers en vrijgevestigde therapeuten of behandelaars kunnen in aanmerking komen voor de Gelderse JeugdZorg Award! Professionals én vrijwilligers.

Met hart en ziel

Eén ding maakt de Gelderse JeugdZorg Award heel duidelijk: het wordt zeer gewaardeerd als hulpverleners zich met hart en ziel inzetten en hoop geven. Zorgbelang Gelderland organiseert in samenwerking met de provincie Gelderland deze zesde editie van de Gelderse JeugdZorg Award.

Aanmelden

U kunt uw held aanmelden via www.zorgbelanggelderland.nl

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.