Voorzitter Clusterraad is gestart met fietstocht langs locaties cluster Regio Noord

Geplaatst op: 22 augustus 2012
Op woensdag 22 augustus is Marcel Korte, voorzitter van de Clusterraad Noord, gestart met zijn fietstocht langs de voorzieningen in het Cluster Noord. Marcel wordt tijdens zijn tocht vergezeld door Willem Zandbergen, aandachtsfunctionaris IrisZorg Noord Sport en Bewegen.
Op 31 augustus zullen beiden hun fietstocht beëindigen tijdens de Oogstfair te Beekbergen. Tijdens deze fietstocht zal Marcel Korte op diverse locaties overnachten.

Het doel van deze fietstocht is tweeledig. Marcel Korte vindt het belangrijk dat de Clusterraad weer eens onder de aandacht komt van de cliënten zodat cliënten weten wat de Clusterraad voor hen kan betekenen.

Daarnaast vinden de Clusterraad Noord en Willem Zandbergen het belangrijk dat Sport en Bewegen beleidsmatig (samen met andere maatschappelijke organisaties onderwijs, sportverenigingen en zorginstellingen) wordt gestimuleerd en onder de aandacht wordt gebracht van cliënten en hulpverleners. Sport en bewegen moet meer gestimuleerd worden als onderdeel van het dagelijkse leven van de cliënten.

Om het goede voorbeeld te geven zullen Marcel en Willem bij de start vanaf iedere locatie ondersteund worden door een groepje meefietsende cliënten.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.