Thema's Verkiezingen Tweede Kamer

Geplaatst op: 01 augustus 2012
Op 12 september gaat Nederland naar de stembus. Hieronder vindt u 3 websites die de standpunten van de politieke partijen op een rijtje hebben gezet rond Maatschappelijke Opvang, GGZ en alcohol/drugs.

Maatschappelijke Opvang

De Federatie Opvang heeft een analyse gemaakt van de concept verkiezingsprogramma’s 2012. Hierin kunt u lezen welke speerpunten van de Federatie Opvang zijn opgenomen in de concept verkiezingsprogramma’s. Deze speerpunten zijn: Maatschappelijke Opvang en dak- en thuisloosheid; Vrouwenopvang en de aanpak van huiselijk geweld; jongeren en gezinnen; zorgstelsel; decentralisatie en sociale zekerheid; wonen en scheiden wonen-zorg; en administratieve lasten. www.opvang.nl/site/item/definitieve-verkiezingsprogrammas.

GGZ

www.kiesvoorggz.nl is een website die informatie geeft over de standpunten van politieke partijen aan de hand van een aantal thema's binnen de GGZ. Het gaat onder meer over de eigen bijdrage, de toegankelijkheid van de zorg en de eigen verantwoordelijkheid van de burger. U vindt er het standpunt per partij en per thema.

Alcohol/drugs

Unity heeft uit de verkiezingsprogramma's de standpunten rond alcohol en drugs op een rijtje gezet. U vindt de informatie op www.unity.nl/politiek.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.