Succesvolle Oogstfair Het Hoogeland keert eind augustus terug

Geplaatst op: 06 augustus 2012
Het laatste weekend van augustus (30-31 aug. en 1 sept.) organiseert Het Hoogeland opnieuw een Oogstfair. In de afgelopen jaren is de gratis Oogstfair uitgegroeid tot een sfeervol evenement tussen zomer en herfst. Drie dagen lang is voor iedereen wat te beleven. Van demonstraties en proeverijen tot een spectaculaire fjordenkeuring, van kraampjes met mediterrane worsten en hammen tot outdoor kleding en laarzen.

Tijdens de Oogstfair is er van alles te beleven. Naast de diverse standhouders met o.a. outdoor kleding, delicatessen, sierraden en workshops zijn er een hoop activiteiten. Zoals demonstraties bloemschikken en pompoen snijden, een roofvogelshow op vrijdag en een grote fjordenkeuring op zaterdag. Met een huifkar kan een rondrit worden gemaakt, er is een draaimolen en kinderen kunnen geschminkt worden. Tussen de activiteiten door is het heerlijk slenteren langs de kraampjes en tenten met bijzondere waren van geselecteerde leveranciers.

Gratis entree

De Oogstfair wordt gehouden op donderdag 30, vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september en start om 10.00 uur en eindigt op donderdag en vrijdag om 18.00 uur en op zaterdag om 17.00 uur. De Oogstfair wordt gehouden op het terrein van Het Hoogeland: Van Limburg Stirumweg 19 in Beekbergen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerkaartje kost € 2,00. De opbrengst komt ten goede van de bewoners van Het Hoogeland. De entree van de Oogstfair is gratis.

Facebook

Voor actuele informatie over de Oogstfair kun je Tuincentrum Het Hoogeland volgen op Facebook: www.facebook.com/TuincentrumHetHoogeland.

Bijlage: