Laptops voor het Social Media Paviljoen

Geplaatst op: 10 augustus 2012
IrisZorg levert laptops voor het Social Media Paviljoen op de Sport en Beweegdag in Papendal.

Op woensdag 22 augustus vindt er in Papendal een landelijke sportdag plaats voor cliënten in de maatschappelijk opvang, georganiseerd door de brancheorganisatie Federatie Opvang. IrisZorg doet daar als vanzelfsprekend aan mee. Daarnaast levert IrisZorg ook zes laptops en ondersteuning aan de organisatie, zodat deelnemers naar hartelust gebruik kunnen maken van de sociale media, als ze even niet sporten.

Tijdens de sportdag vinden er workshops plaats zoals boogschieten, mountainbiken, kickboksen en laserkleiduifschieten. Ook worden er voetbal-, volleybal-, softbal- en golftoernooien gehouden. Voor vrouwen en kinderen wordt net als vorig jaar een apart programma georganiseerd. En uiteraard genieten we ook met elkaar van muziek, entertainment en lekker eten. De sport- en beweegdag is onderdeel van het programma MeeDoen! Sport en Bewegen van de Federatie Opvang. Doel is om binnen de maatschappelijke opvang sport en beweging meer te integreren.

Meer weten over de landelijke sportdag? Kijk op www.bewegenismeedoen.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.