Kom naar de Oogstfair in Beekbergen

Geplaatst op: 30 augustus 2012
Vanochtend om 10 uur is de Oogstfair in Beekbergen officieel geopend door Fred de Graaf, voorzitter van de Eerste Kamer en oud-burgemeester van Apeldoorn.
Fred de Graaf benadrukte tijdens zijn toespraak het belang van organisaties als IrisZorg. Als oud-burgemeester heeft hij jarenlang te maken gehad met Het Hoogeland en komt hier met veel plezier. Hij hoopt dat de Oogstfair ook dit jaar weer een groot succes wordt.

Na zijn toespraak werd de officiële openingshandeling verricht. Samen met afdelingsmanager Focco de Graaf onthulde hij een oude koets. Hierna gaven zij het startsein om het terrein op te gaan en al het moois in de kramen te gaan bewonderen.

De Oogstfair heeft een grote diversiteit aan standhouders. Van nagelspecialisten tot pompoensnijders, van worsten tot steigerhoutmeubels. Tijdens het driedaagse evenement zijn er ook nog een hoop extra activiteiten. Zoals morgen, dan is er een grote roofvogelshow en komen medewerkers van het programma Schatgravers (Omroep Gelderland) taxeren. Zaterdag staat in het teken van de fjordenkeuring.

Heeft u vandaag, morgen of zaterdag nog tijd? Mis het niet en kom naar Beekbergen! De Oogstfair duurt tot 18.00 uur (op zaterdag tot 17.00 uur). Houd www.facebook.com/TuincentrumHetHoogeland in de gaten voor leuke foto's en updates!

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.