Twitterlunch over de verkiezingen en bezuinigingen in de zorg

Geplaatst op: 19 juli 2012
Op 23 augustus organiseren medewerkers uit de ggz en maatschappelijke opvang een Twitterlunch over de maatregelen om te bezuinigen op de woonzorg voor mensen met psychische aandoeningen. Van 11.30 tot 13.00 uur is iedereen welkom in Lelystad die mee wil praten en vooral mee wil twitteren over het schrappen van de helft van de zorgzwaartepakketten in de AWBZ voor ggz clienten. Er is ruimte voor maximaal 200 personen.
Deze lunch is een spontaan initiatief van een aantal mensen die als professional of cliëntondersteuner werkzaam zijn in de ggz en de maatschappelijke opvang. Zij kennen elkaar via Twitter en hebben het idee uitgewerkt om aandacht te vragen voor de negatieve gevolgen van het Lente akkoord voor mensen met psychische aandoeningen. 

Iedereen is van harte welkom: van de werkvloer tot de bestuurskamers, buren, bewoners, politie, cliënten, ouders en vrijwilligers, zorg en welzijnsinstellingen. Vanuit de Haagse politiek zullen ook Lea Bouwmeester (PvdA), Linda Voortman (Groen Links) en Nine Kooiman (SP) mee lunchen en twitteren. De wethouder Zorg van Lelystad, Meta Jacobs, zal tijdens de lunch haar ideeën uiteen zetten over de zorg voor burgers in Lelystad. 

Aanmelden

De lunch wordt verzorgd door de Soepbus Utrecht en in samenwerking met cliënten. De lunch wordt gesponsord door en IrisZorg, Kwintes en Croan Consult, advies en coaching. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 20 augustus 2012 viaTwitter: @Richard_Lubeck en @yvonjansma. De lunch vindt plaats op het parkeerdek boven de Deen supermarkt, Neringweg 221-229 te Lelystad.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.