1.000 volgers op Twitter

Geplaatst op: 18 juli 2012
Vorige week behaalde IrisZorg haar 1.000ste volger op Twitter. Het online netwerk van IrisZorg is hiermee flink groot geworden.
Sinds december 2010 is IrisZorg langzaam actief geworden op social media, met als doel de veelzijdigheid van IrisZorg zichtbaar te maken. Inmiddels heeft IrisZorg op Twitter dus al meer dan 1.000 volgers. Volgers zoals algemeen publiek (ouders, potentiële cliënten e.d.), maar ook journalisten, financiers, raadsleden, wijkagenten, zorgprofessionals en verslavingszorg- en maatschappelijke zorg instellingen. Iedere dag komen er weer nieuwe volgers en reacties bij. Een bezorgde ouder die bijvoorbeeld vraagt hoe veel uur gamen per dag verantwoord is voor haar zoon. Of een raadslid dat zijn ervaring over een werkbezoek aan IrisZorg deelt.

Groter netwerk

IrisZorg deelt via Twitter een hoop nieuws vanuit de organisatie met haar volgers en gaat ook de interactie aan. Dankzij het enorme netwerk dat IrisZorg intussen heeft opgebouwd, bereiken we mensen die we anders niet zouden bereiken. Zeker wanneer tweets van IrisZorg geretweeted (herhaald) worden.
Een recent voorbeeld is de lancering van de app ‘van alcohol tot xtc’ van IrisZorg. Via Twitter is deze app bekend gemaakt. In een korte tijd leidde dit tot vele retweets door het hele land en vele complimenten van o.a. professionals die de app hadden gedownload. De app is inmiddels al meer dan 1.000 keer gedownload, iets dat een mooie prestatie is voor IrisZorg.

Taart

De 1.000ste volger van IrisZorg ontving een taart om deze mijlpaal te vieren. Peter Visscher, hoofd begeleiden en wonen Kwintes (Lelystad) was de 1.000ste volger. Hij besloot om de taart weg te geven aan de cliënten van IrisZorg de Kamp in Lelystad. Zij waren hem dankbaar voor het schenken van de lekkere taart.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.