Optreden cliënt Evert in Arnhem

Geplaatst op: 18 juni 2012
Afgelopen zaterdag trad cliënt Evert op tijdens het Kwartiermakersfestival in Arnhem. Met zijn liederen van André Hazes zette hij een mooie show neer. "Hier heeft hij heel erg naar toe geleefd en het applaus en de reacties na afloop deden hem zo goed. Voor Evert was dit heel waardevol."
Naast het optreden van Evert, waren er door de hele binnenstad optredens van artiesten met en zonder beperking.
Het Kwartiermakersfestival Arnhem is een gezamenlijk initiatief van IrisZorg, RIBW Arnhem Veluwe Vallei, Rijnstad, De Gelderse Roos, Kunstbedrijf Arnhem, MEE Gelderse Poort, STIP steun en informatiepunt GGz Arnhem, Siza, De Driestroom en Zorgbelang Gelderland. 

Binnenkort vind u het verslag met foto's op www.kwartiermakersfestivalarnhem.nl.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.